web analytics
Windows10licentie.nl

De voordeligste Windows 10 licenties!

Totaal: 0,00
Windows10licentie.nl

De voordeligste Windows 10 licenties!

Totaal: 0,00

·  Zijn jullie producten met of zonder BTW? Onze producten zijn inclusief 21% BTW

·  Mijn licentiecode werkt niet, wat nu? Heb je de optie voor telefonisch activeren al geprobeerd? Als dat ook niet lukt of deze optie er niet is stuur dan even een mailtje naar info@windows10licentie.nl met de EXACTE foutmelding en FOUTCODE (bij voorkeur met screenshot of foto van de foutmelding) en we lossen het voor je op. Vergeet ook niet om je bestelnummer mee te sturen.

·  Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat? Het annuleren van je bestelling kan zolang de licentiecode nog niet geleverd is. Zodra de licentiecode geleverd is kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

·  Er is iets fout gegaan bij het bestellen, kunnen jullie helpen? Jazeker, stuur even een mailtje naar info@windows10licentie.nl en we gaan voor je aan de slag.

·  Ik heb niets ontvangen, wat moet ik doen? Staat onze mail in de spambox? Zo niet horen wij het graag en gaan we voor je aan de slag om het op te lossen.

·  Waar kan ik de factuur vinden? Facturen worden eenmaal per week afgehandeld (meestal vrijdag) en per mail verzonden.

– Waar kan ik mijn product downloaden? Na het afrekenen krijgt u een mail met instructies voor installatie. Daar staan ook de downloadlinks voor de Engelse en Nederlandse versie van de software in.

– Hoe installeer ik de software? Na uw bestelling krijgt u een mail met instructies.

– Een oude versie van Office zit in de weg. Hoe los ik dit op? Download de Microsoft Office removal tool en verwijder daarmee de oude versie voordat u de nieuwe versie installeert. U kunt de tool hier downloaden: https://aka.ms/SaRA-officeUninstallFromPC

– Mijn computer kan deze software niet draaien Wat nu? Hier kunnen wij helaas niet mee helpen. Het is je eigen verantwoordelijkheid te controleren of de computer aan de eisen van de software voldoet.

– Een ander softwarepakket op de computer verhindert het installeren van het pakket. Hoe los ik dat op? Hier kunnen wij helaas niet mee helpen. Het is je eigen verantwoordelijkheid de compatibiliteit van de reeds geïnstalleerde software t.o.v. de nieuwe software te controleren.